Voorkom problemen met professionele printerondersteuning

Home / Non classé / Voorkom problemen met professionele printerondersteuning

Voorkom problemen met professionele printerondersteuning

Printerleasing is een oplossing waarmee u voor een bepaalde periode computer- en kantoorapparatuur kunt huren, in ons geval: het huren van een professionele printer. Deze formule is bijzonder geschikt voor bedrijven die deze apparatuur niet permanent nodig hebben of die over de best mogelijke apparatuur willen beschikken zonder deze zelf te hoeven onderhouden. Voor bedrijven die deze apparatuur af en toe nodig hebben, kan het huren van een printer of kopieerapparaat een interessante oplossing zijn. Printerleasing is dus helemaal geschikt voor de meeste bedrijven in België!
Man volgt de instructies om zijn professionele printer te gebruiken

Waarom kiezen voor printerleasing?

Huur uw professionele printer Hiermee profiteert u van de volgende voordelen: U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de aanschaf, het onderhoud en het vervangen van toners. U hoeft zich geen zorgen te maken over recycling of afvalverwerking. U bent vrij om uw apparatuur te gebruiken zoals u dat wenst, terwijl u profiteert van specifieke voorwaarden verbonden aan het gebruik dat u van de apparatuur maakt. Als deze apparatuur dus wordt gebruikt voor het maken van afdrukken in grote volumes (duizenden per maand), omvat het contract een garantie tegen defecten en soms zelfs tegen diefstalverzekering. Als u momenteel één of meerdere printers heeft en er regelmatig storingen optreden, kan het interessant zijn om te kiezen voor een printerlease over meerdere jaren. Hierdoor bent u verzekerd van een lager terugbetalingspercentage per maand dan wanneer u een kortere looptijd had genomen, maar kunt u bovenal profiteren van speciale hulp van bedrijven die experts zijn op het gebied van professionele printers. Tenslotte, wanneer de apparatuur bedoeld is voor intensief gebruik, is het ideaal om, als de ruimte het toelaat, voor meerdere printers te kiezen.

De verschillende vormen van printerleasing

Het is duidelijk dat je in de meeste bedrijven als professional een printer nodig hebt. Het aanschaffen van deze professionele tool kan voor een bedrijf kostbaar zijn, maar het is mogelijk om te kiezen voor printerleasing. Leasing is een huurcontract waarbij de huurder (de professional) huur betaalt en het gehuurde object na afloop van het contract terugbezorgt. Er zijn verschillende vormen van leasen:

  • Financiële leasing waarbij de professional maandelijkse betalingen over een vaste periode kan betalen, in ruil voor de betaling van een vaste huurprijs.
  • Operationele leasing die bestaat uit de verwerving van een goed zonder dat u de BTW en de kosten die aan de verwerving ervan verbonden zijn, hoeft te betalen. Dit soort financiering omvat niet noodzakelijkerwijs de betaling van de kosten die verband houden met het gebruik ervan (onderhoud, verbruiksartikelen, enz.).
  • Recovery-leasing die volledige garanties biedt (leveranciersschulden) met betrekking tot apparatuur die via leasing is aangekocht. In dit geval is de huurder zelf verantwoordelijk voor het terugbetalen van het gehuurde materiaal binnen een vooraf bepaalde termijn.

Wie zijn de belangrijkste aanbieders van printerleases?

Afdrukken is een van de belangrijkste elementen in elk bedrijf. Om efficiënt te kunnen werken, is het essentieel om alle soorten documenten op verschillende formaten te kunnen afdrukken. De prijs kan echter soms een obstakel blijken te zijn voor een bedrijf dat een professionele printer wil aanschaffen. Printerleaseaanbieders bieden daarom oplossingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van bedrijven en professionals in de printwereld. Financiële huur of printerleasing bestaat uit het huren van een professionele printer tegen de maandelijkse betaling van een vaste huurprijs die bij ondertekening van het contract wordt vastgelegd. Het verwachte huurbedrag kan variëren afhankelijk van de initiële prijs van de printer, de aangeboden dienst en de door de klant gekozen duur. Wanneer u voor dit soort aanbiedingen kiest, hoeft u vooraf geen grote investering te doen. Bovendien stelt dit bedrijven op het gebied van IT- of kantoorautomatiseringsdiensten in staat zich te concentreren op de vaardigheden die hun sterke punt vormen, in plaats van op de vaardigheden die hun zwakke punt vormen. Bovendien biedt financiële leasing verschillende voordelen voor de klant: In de eerste plaats biedt het de huurder-exploitant (onderneming) die via dit financieringssysteem een ​​nieuwe machine heeft aangeschaft, de mogelijkheid ervoor te zorgen dat hij altijd over de technische middelen beschikt die nodig zijn voor de goede werking van de apparatuur voor de gehele contractueel overeengekomen duur (doorgaans 3-5 jaar).

Als er een probleem is, hoe bel ik dan een technicus?

Geconfronteerd met de technische problemen die zich kunnen voordoen, moet u weten dat storingen in uw professionele printer meestal te wijten zijn aan een menselijk probleem of aan gebruik. Om te voorkomen dat u met dit soort problemen wordt geconfronteerd, is het belangrijk om te kiezen voor begeleiding bij uw leasingformule. Dus in het geval van een storing, waarbij het eenvoudigste zou zijn geweest om contact op te nemen met de fabrikant om een ​​afspraak te maken met een technicus, hoeft u alleen maar een nummer te bellen en de professionals komen langs om het probleem op te lossen. De professional biedt u een snelle en efficiënte tussenkomst zodat u alle functionaliteiten van uw machine terugkrijgt. Het repareren van technische storingen is vaak inbegrepen als het niet nodig is de apparatuur naar de fabrikant te sturen. Als dit zou gebeuren, moet u weten dat er alternatieve oplossingen zijn om de klantenservice te bellen (after-sales service). Kortom, printerleasing is een oplossing waarmee u uzelf kunt uitrusten met printers zonder dat u daarvoor al te veel geld hoeft te betalen. Met printerleasing kunt u het apparaat voor een bepaalde periode huren, doorgaans van 12 maanden tot 5 jaar, en het vervolgens aan het einde van het contract terugkopen. Wanneer u kiest voor printerleasing, moet u kijken of de technici snel beschikbaar zijn en of ze in heel België werken.