Moet u een professionele printer kopen of huren?

Ontvang een gratis offerte!

Bent u op zoek naar een printer voor uw bedrijf? Weet dat huren een voordelige manier is om een ​​woning te verwerven professionele drukker. U moet echter weten dat het huren van een printer uiteindelijk duurder kan zijn dan de aanschaf ervan. Om u een idee te geven, kijken we hoe u een professionele printer kunt huren of kopen.
Man aarzelt tussen het kopen of huren van een printer

Wat is het belangrijkste voordeel van het huren van een professionele printer?

Het belangrijkste voordeel van investeren in een professionele printer is dat u geen nieuwe machine hoeft te kopen als deze kapot gaat. In feite zijn dit meestal machines die zich al hebben bewezen bij de bedrijven die ze hebben aangeschaft. Deze machines zijn dan ook zeer vaak in perfecte staat en kunnen daardoor nog meerdere jaren gebruikt worden. Daar verhuur van een professionele printer Bovendien kunt u op de lange termijn aanzienlijk besparen, omdat u een machine kunt huren die u niet voortdurend nodig heeft. Het belangrijkste voordeel van huur een professionele printer is dus simpelweg om te kunnen profiteren van apparatuur tegen de best mogelijke prijs, die altijd functioneel zal zijn omdat er vaak een onderhoudscontract bij zit! Ook jij kunt iets doen voor de planeet door voor deze oplossing te kiezen!

Waarom is het beter om een ​​professionele printer te kopen?

De professionele printer is tegenwoordig een essentieel apparaat voor bedrijven. Door een professionele printer te gebruiken, kunnen bedrijven aanzienlijke productiviteitswinsten behalen, maar ook hun imago verbeteren. Sterker nog, de aanschaf van een professionele printer draagt ​​bij aan het versterken van het merkimago van uw bedrijf. Dus wat zijn de voordelen van het gebruik van een professionele printer? Om te beginnen stelt de aanschaf van een professionele printer bedrijven in staat hun productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Dit resulteert in een aanzienlijke winst in de kwaliteit van het uitgevoerde werk en de snelheid van de uit te voeren taken.

Wanneer u investeert in een nieuwe zakelijke printer, zal deze doorgaans krachtiger en veelzijdiger zijn dan de printers die u momenteel bezit. Het resultaat is dat uw bedrijf documenten van betere kwaliteit kan produceren en dat ze sneller worden verwerkt door uw medewerkers, die daardoor minder stress zullen ondervinden. Gebruikers zullen deze verbetering van het werkcomfort uiteraard waarderen! Bovendien kunt u, door te kiezen voor een multifunctionele printer gekoppeld aan een fax of zelfs een scanner, eenvoudig en rechtstreeks vanaf uw werkstation informatie naar klanten verzenden (e-mail), zonder dat u de deur uit hoeft om fysieke of digitale post op te halen.

Wat zijn de gemiddelde maandelijkse kosten voor het huren van een professionele printer?

Professionele printers zijn essentiële hulpmiddelen voor een bedrijf. Als u een printer wilt kopen, zijn er bepaalde details waarmee u rekening moet houden voordat u aan de slag gaat. Het eerste waar u rekening mee moet houden, zijn de totale kosten van het apparaat. Het kan lastig zijn om een ​​printer te kiezen die goedkoop, maar ook niet te duur is. Om dit te doen, kunt u de opmerkingen en ervaringen van andere gebruikers raadplegen om het model te vinden dat geschikt is voor uw behoeften.

U moet ook overwegen of uw apparaat multifunctioneel moet zijn of alleen voor persoonlijk gebruik. Professionele multifunctionele printers zijn vooral goed als u meerdere taken tegelijkertijd moet uitvoeren, zoals het scannen en kopiëren van een papieren document of het opslaan van documenten op een computer. Een laserprinter is bijzonder geschikt voor grote ladingen en grote volumes, omdat deze betere prestaties biedt dan een conventionele inkjetprinter.

Lasermodellen produceren over het algemeen minder geluid en gebruiken niet zoveel inkt als een traditionele kleurenlaserprinter. Ze produceren echter minder hoogwaardige kleurenafdrukken dan monochrome versies. Bij het maken van uw definitieve keuze moet u ook rekening houden met de prijs van toner en papier. De gemiddelde maandprijs varieert sterk afhankelijk van het type machine, het onderhoudscontract en de duur van het contract.

Hoeveel kost het om een ​​professionele printer te onderhouden?

De professionele printer is een essentieel hulpmiddel in de zakelijke omgeving. U kunt er met name documenten mee afdrukken en deze via scannen snel naar uw klanten of prospects sturen. Als u een IT-manager bent, rijst de vraag naar de kosten van professionele printers niet eens meer, omdat het een investering is die op termijn winstgevend moet zijn. Leveranciers bieden tegenwoordig verschillende modellen professionele printers aan die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van bedrijven.

De prijs van een professionele printer varieert afhankelijk van verschillende criteria:

Het merk : Fabrikanten hebben altijd de neiging om hun vlaggenschipproducten onder de aandacht te brengen om hun hoge prijs in vergelijking met een minder bekend merk te rechtvaardigen. U moet echter weten dat sommige merken duurder zijn dan andere voor vergelijkbare kwaliteit en omgekeerd.

Technologie : De huidige stand van de techniek verklaart ook gedeeltelijk de prijsverschillen die op de markt worden waargenomen. Hoe efficiënter een printer is, hoe duurder het zal zijn in aanschaf of gebruik (bijvoorbeeld resolutie). De kosten voor het onderhoud van een printer zijn hoofdzakelijk afhankelijk van het gekozen type apparaat (monochroom of multifunctioneel) en ook van het merk, maar ook van de accessoires die erop zitten (extra papierlade, enz.). In ieder geval is een goed onderhoud van uw computerapparatuur essentieel, zodat deze zijn rol lange tijd kan vervullen.

Hoeveel kost het papier voor een professionele printer?

Professionele printers behoren tot de meest gebruikte IT-apparatuur binnen een bedrijf. Ze besparen zelfs tijd en verlagen de kosten. Wel is het belangrijk om een ​​flink budget te hebben voor de aanschaf van een dergelijke printer. Om u te helpen het beste model te kiezen, hebben we een vergelijking gemaakt van de verschillende soorten printers die op de markt verkrijgbaar zijn: inkjet, zwart-wit of kleurenlaser… Bij deze vergelijking wordt zowel rekening gehouden met de technische kenmerken als met de prijs van de verschillende modellen. . De nadelen van het gebruik van professioneel printerpapier? In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, werd bij het vergelijken van de prijzen van verschillende soorten professionele printers geen rekening gehouden met de papierkosten.

U moet weten dat dit de belangrijkste budgetpost is voor dit type apparaat. De kosten van papier kunnen sterk variëren, afhankelijk van de door de gebruiker gewenste kwaliteit en de hoeveelheid die per maand wordt gebruikt (een rol of een rol). Een rol kost bijvoorbeeld veel minder dan een haspel, die op zichzelf minder duur zal zijn dan een algemene rol van groot formaat…

Wat zijn de gemiddelde totale kosten per maand van een professionele printer (huur, onderhoud, papier)?

Om een ​​exacte prijs te krijgen op basis van uw behoeften, kunt u contact met ons opnemen via contact@fotokopieurs.be. Dit is inclusief huur (minimale duur), onderhoud en papier. Deze prijs is exclusief inktcartridges, die erg duur kunnen zijn.

Houd er rekening mee dat de professionele printer is ontworpen om langer mee te gaan en zichzelf over een veel langere periode terugbetaalt. Bovendien hebt u een printer nodig die foto’s en afbeeldingen van professionele kwaliteit kan afdrukken om een ​​goed resultaat te krijgen. Om verschillende redenen kiezen veel bedrijven ervoor om printers te huren in plaats van te kopen.

Wilt u een professionele printer huren? Vul ons formulier in en ontvang een gratis offerte En zonder verplichting voor het huren van één of meerdere kopieerapparaten waar u ook bent in België!