De top 5 professionele A3-printers in 2023

Home / Non classé / De top 5 professionele A3-printers in 2023

De top 5 professionele A3-printers in 2023

De technologie evolueert razendsnel en de printwereld blijft niet achter. Voor professionals die superieure printkwaliteit nodig hebben, is het hebben van een professionele A3-printer essentieel. Als u op zoek bent naar de beste A3-kantoorprinter, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vergelijking van A3-printers

1. Epson WorkForce Pro WF-7310

De Epson WorkForce Pro WF-7310 is een betaalbare A3-printer, perfect voor kleine kantoren. De maximale afdruksnelheid is 25 pagina’s per minuut in zwart-wit. Hij beschikt over twee papierladen van elk 250 vel, waardoor je de ene lade kunt vullen met A4-papier en de andere met A3-papier. Het is ook in staat om automatisch op beide zijden van een A3-pagina af te drukken, een prestatie voor zo’n compacte printer. Luxe features zoals een touchscreen of een USB-hostpoort ontbreken echter op dit budgetmodel. Bovendien is het niet voorzien van de EcoTank-technologie van Epson, wat betekent dat u vervangende cartridges moet aanschaffen.

2.OKI C844dnw

De OKI C844dnw is de kleinste A3-printer op de markt, maar kan dankzij de accessoires een van de grootste worden. Er is ruimte voor 300 vel papier in de hoofdlade en 100 vel in de multifunctionele lade. Door drie extra laden toe te voegen, kunt u de capaciteit verhogen tot 2.540 vel. Deze printer wordt geleverd met vier enorme vooraf geïnstalleerde tonercartridges die ongeveer 2.500 pagina’s kunnen afdrukken. Beter nog: u kunt ze vervangen door cartridges met een hoger rendement, tot 10.000 pagina’s.

3. Xerox VersaLink C7000DN

De Xerox VersaLink C7000DN is een high-end laserprinter met alle functies die u nodig heeft. Hij kan dubbelzijdig printen op A3-papier met een resolutie van 1200 x 2400 DPI. Bovendien kan hij scannen, kopiëren en faxen, en al deze functies worden vereenvoudigd door een geavanceerd 5-inch kleurenaanraakscherm. Deze printer is echter zwaar en neemt veel ruimte in beslag. Bovendien is Wi-Fi een betaalde optie en is toner duur.

4. Canon PIXMA PRO-200

De Canon PIXMA PRO-200 is een fotoprinter zonder compromissen. Het maakt gebruik van acht afzonderlijke inkten om een ​​uitzonderlijk vloeiende en realistische kleurtint te bereiken, en kan afdrukken op elk papierformaat tot A3+. Hij drukt langzaam af om een ​​hoge afdrukresolutie te bereiken en de printer zelf is vrij groot en zwaar. Bovendien zijn de kosten voor verbruiksartikelen hoog, maar als je geweldige foto’s wilt, is het de kosten zeker waard. Hij heeft echter geen ingebouwde scanner omdat het slechts een printer is, dus voor dagelijkse print- en scantaken raden we aan een tweede, zuinigere alles-in-één printer aan te schaffen.

5. HP OfficeJet Pro 7740

De HP OfficeJet Pro 7740 is een multifunctionele kleureninkjetprinter waarmee u kunt printen, scannen, kopiëren en faxen tot A3-formaat. Het heeft een papiercapaciteit van 500 vel en een printsnelheid van 22 ppm in zwart en 18 ppm in kleur. De bedrijfskosten zijn laag met HP inktcartridges. Het afdrukken van foto’s is echter niet de beste en het is behoorlijk omvangrijk voor een klein kantoor.

Hier is een overzichtstabel van de professionele A3-printers die we hebben beoordeeld:

Het kiezen van de beste printer voor uw bedrijf kan een uitdaging zijn, vooral met alle beschikbare opties op de markt. De beste manier om de printer te kiezen die het beste bij uw behoeften past, is door een expert te raadplegen. Aarzel niet vul ons contactformulier in voor een deskundig advies en wij helpen u de printer te vinden die het beste bij uw bedrijf past.

Leave a Reply

Your email address will not be published.